Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, tenis & fotbal pentru profit!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

17 mai 2022, 11:34
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, tenis & fotbal pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu un meci din cadrul calificărilor de la Roland Garros, Jack Sock – Daniel Masur. Zgura nu este punctul forte al sportivului german. Masur are o singură victorie în cele 11 partide disputate în 2021 și 2022 pe acestă suprafață. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Jack Sock.

Pentru a doua selecție rămânem la tenis, dar mergem la turneul masculin de la Lyon, acolo unde Ugo Humbert îl întâlnește pe Alex de Minaur. Ultima confruntare directă a avut loc pe 20 aprilie la Barcelona, tot pe zgură. Atunci, sportivul din Australia s-a impus în 3 seturi și în mod normal ar trebui să bifeze victoria și astăzi.

Închidem biletul zilei cu disputa din Premier League dintre Southampton și Liverpool. „Cormoranii” au nevoie de victorie pentru a mai spera la titlu. Diferența de valoare este clar în favoarea grupării antrenate de Klopp și pariem pe X2 într-un meci cu cel mult 5 schimbări ale tabelei de marcaj.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 17 mai

15:30, (tenis) Jack Sock – Daniel Masur, 1, cota 1.20

18:30, (tenis) Ugo Humbert – Alex de Minaur, 2, cota 1.38

21:45, (fotbal) Southampton – Liverpool, x2 & 0-5 goluri, cota 1.28

Cotă totală: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.