Biletul zilei pariuri1x2.ro: Atletico, Real şi Halep „colaborează” pentru o nouă zi cu PROFIT!

Si astazi incercam un mix de sporturi pe biletul zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro . Extragem un pont la semifinala retur de Liga Campionilor programata pe Vicente Calderon si completam propunerea cu un pariu pe meciul Simonei Halep, din cadrul turului 3 al Madrid Open. 

10 mai 2017, 07:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Atletico, Real şi Halep „colaborează” pentru o nouă zi cu PROFIT!

Biletul zilei

Dupa Vinci, depasita in turul secund, Halep intalneste inca o veterana a circuitului WTA. Mai mult, in fata australiencei de 33 de ani, Simona are si un important ascendent moral. Cele doua s-au infruntat ultima oara la finele lunii martie. Atunci, pe hardul de la Miamo, Halep s-a impus cu 2-1 la seturi, bifand astfel al 5-lea succes din ultimele 6 meciuri cu Stosur. Pariem pe inca o victorie a constantencei.

Pentru returul semifinalei de la Madrid, pariul este pe cartonase: sub 6.5 in meci. Nu ne asteptam la o confruntare extrem de apriga. Atletico si-a propus, cu siguranta, sa iasa cu capul sus din aceasta dubla, dar in aceeasi masura trupa lui Simeone este constienta ca zarurile au fost aruncate, dupa prestatia anemica de pe Bernabeu. La adapostul victoriei cu 3-0 din tur, Real nu are niciun motiv sa forteze peste masura, mai ales ca in weekend urmeaza o noua partida extrem de importanta in batalia pentru titlul din La Liga, cea de pe teren propriu cu Sevilla.

Citeste si:

Biletul zilei

16:30 Halep – Stosur, 1
21:45 Atletico Madrid – Real Madrid, sub 6.5 cartonase in meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.