Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Atuuri şi rivalităţi: 3 ponturi pe care nu ai voie să le ratezi

Ghinionul s-a ținut scai de biletul zilei oferit de redacția site-ului pariuri1x2.ro. Ieri am mizat pe varianta 1x în două meciuri, West Ham - Huddersfield și Trelleborgs – Gefle, ambele câștigate de gazde cu același scor de 2-0. Ne-a scos de pe bilet golul de 3-1 marcat de Las Palmas, în deplasarea la Malaga. Pariul oferit de noi a fost sub 3.5 goluri.

12 sept. 2017, 08:26
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Atuuri şi rivalităţi: 3 ponturi pe care nu ai voie să le ratezi

Biletul zilei

Pariul de baza al combo-ului de astăzi are în vedere goluri înscrise de ambele formații în meciul Forest Green – Lincoln City. Este un duel al orgoliilor, cele două luptând anul trecut pentru promovarea în League Two. Atât Forest Green, cât și Lincoln și-au atins obiectivele, dar încrâncenarea întâlnirilor din campionatul anterior nu a fost uitată. Varianta propusă, „GG”, ar fi fost câștigătoare și în 8 din ultimele 9 meciuri directe ale rivalelor din aceasta seara.

Completăm biletul cu doua selecții simple din Liga Campionilor. Mizam pe victoria lui Chelsea, acasă, cu Qarabag, precum și pe varianta 1x in confruntarea dintre Benfica si CSKA Moscova. În ultimele 18 luni, „vulturii” au un singur eșec în meciurile oficiale jucate pe Stadionul „Da Luz”.

Biletul zilei

21:45, Forest Green – Lincoln, ambele echipe sa inscrie

21:45, Benfica – CSKA Moscova, 1x

21:45, Chelsea – Qarabag, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

CITESTE SI: