Biletul zilei pariuri1x2.ro: Avem 11 variante câştigătoare, în ultimele 13 zile!

Ritm excelent al câștigurilor livrate in prima luna a anului, de biletul in cota 2 propus zilnic de site-ul pariuri1x2.ro. Ieri am bifat încă un combo ”verde”, investind pe goluri. Ambele echipe au înscris în Jong FC Utrecht – Waalwijk (1-2), în timp ce rezultatele din partidele Clermont – Le Havre (0-0) și Empoli – Genoa (1-3) s-au încadrat în limitele de goluri anticipate: sub 3.5 în meciul din Franța și sub 4.5 pentru confruntarea de Serie A.

29 ian. 2019, 09:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Avem 11 variante câştigătoare, în ultimele 13 zile!

Biletul zileipariuri1x2.ro 

Selectam încă o dată cele mai simple variante de pariere, pentru o nouă zi de profit. Ca și ieri, mizăm pe favorite și goluri.
Arsenal are de partea sa toate atuurile pentru a se impune în meciul de acasă cu Cardiff, locul 18 din Premier League. În clasamentul jocurilor de pe teren propriu, ”tunarii” ocupă locul 3, la doar 4 lungimi de Liverpool, lideră și în această statistică.

Tot diseară, Everton va evolua în fief-ul ultimei clasate, Huddersfield. Investim simplu, pe cel puțin un gol marcat de oaspeți.  Tot în Anglia, dar în liga secundă, pariem pe varianta 1x în duelul dintre Swansea și Birmingham. În creștere evidentă de formă, ”lebedele” sunt pregătite să atace, în rundele următoare, accederea în topul 6 din Championship și implicit, barajul de promovare în Premier League.

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

21:45, Arsenal – Cardiff, 1
21:45, Huddersfield – Everton, oaspeții marchează
21:45, Swansea – Birmingham, 1x

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.