Biletul zilei pariuri1x2.ro: Azi mizăm pe fotbal. CFR Cluj – Steaua Roșie în prim-plan!

Astăzi vom miza împreună pe 3 selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi combo-ul!

26 aug. 2021, 10:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Azi mizăm pe fotbal. CFR Cluj – Steaua Roșie în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro.

Pentru început ne îndreptăm atenția către playoff-ul din Conference League, acolo un Rijeka o întâlnește pe PAOK. După 1-1 în tur, echipa lui Răzvan Lucescu are în continuare prima șansă la calificare. Noi nu ne complicăm și mizăm că formația din Grecia nu va fi învinsă în timpul regulamentar.

După înfrângerea cu 4-0 de la Belgrad, e greu de crezut că CFR Cluj va reuși să întoarcă soarta calificării în partida cu Steaua Roșie. Totuși, ne așteptăm la o reacție pozitivă a grupării antrenate de Marius Șumudică și pariem simplu pe cel puțin un gol înscris de campioana României.

Închidem cota 2 cu o altă partidă din Conference League, Tottenham – Ferreira. În tur, formația lusitană s-a impus cu 1-0 în fața unei adversarei care a jucat fără mulți fotbaliști importanți. Nuno Espirito Santo, tehnicianul londonezilor, a declarat că își dorește calificarea în grupele competiției, iar starul echipei, Harry Kane, este anunțat titular. Pariem logic pe 1 solist.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 26 august

21:00, Rijeka – PAOK, X2, cota 1.2821:30, CFR Cluj – Steaua Roșie, gazdele să înscrie, cota 1.3621:45, Tottenham – Ferreira, 1, cota 1.18COTA TOTALĂ: 2.05

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.