Biletul zilei pariuri1x2.ro: Bilanţ PERFECT în această săptămână. Vezi varianta de combo a zilei de joi

Traversăm o săptămână excelentă din punct de vedere al încasărilor, aceasta și pentru că toate biletele în cota 2 propuse de site-ul pariuri1x2.ro în zilele anterioare, au fost câștigătoare. Ieri ne-au adus pe plus golurile. Am pariat pe cel puțin două marcate în jocurile de Cupa Italiei, Fiorentina – Roma (scor 7-1!) și Atalanta – Juventus (scor 3-0!), precum și pe două sau mai multe înscrise de Porto, acasă, în meciul de campionat cu Belenenses. ”Dragonii” s-au impus cu 3-0.

31 ian. 2019, 15:46
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Bilanţ PERFECT în această săptămână. Vezi varianta de combo a zilei de joi

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Biletul în cota 2 de astăzi este alcătuit din doar două evenimente. Mizăm pe disputa Olympiakos – Barcelona, din etapa cu numărul 21 a Euroligii de baschet. Varianta selectată: 1 solist. Opt victorii în 10 meciuri acasă au adunat grecii, care, cu un nou succes contabilizat diseară, în fața trupei catalane, își betonează clasarea pe loc de play-off, chiar în detrimentul unei contracandidate.

După baschet, avem și fotbal. Pariem pe varianta ambele marchează, în sfertul retur de Cupa Spaniei, dintre Girona și Real Madrid. Pe ”Santiago Bernabeu”, madrilenii s-au impus, scor 4-2, iar pentru manșa retur, anticipăm o desfășurare la fel de spectaculoasă. Girona este hotărâtă să dea lovitura în acest sezon de cupă, însă Real, în ciuda slăbiciunilor defensive arătate, rămâne marea favorită a jocului.

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

21:00, Olympiakos – Barcelona, gazdele sa câștige, cota 1.36
22:30, Girona – Real Madrid, ambele marchează, cota 1.55

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.