Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Căutăm profitul în ultima zi a Mondialului

Finala Cupei Mondiale este aici! După o lună cu fotbal spectaculos și bilete profitabile, am pregătit ultima propunere pentru turneul din Rusia. Aceasta, împreună cu alte două pronosticuri, ne pot aduce noi câștiguri.

15 iul. 2018, 07:34
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Căutăm profitul în ultima zi a Mondialului

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Primul eveniment pe care pariem astăzi începe devreme. 13:00 este ora de start a confruntării dintre Nordsjaelland și Esbjerg. În meciuri amicale, Nordsjaelland a învins echipe ca PAOK și Ajax. Sezonul a început oficial săptamâna aceasta, cu un meci câștigat în calificările Europa League. Pariem ca perioada bună va continua pentru gazde, care ar trebui să se impună în cel puțin o reptiză.

Duelurile dintre Norrkoping și Hacken ne-au obișnuit cu goluri. În șase din ultimele șapte confruntări directe ambele echipe au marcat. Defensiva gazdelor nu a fost foarte sigură în jocurile recente, iar scenariul se poate repeta. Astăzi am optat pentru un pronostic de minim două goluri marcate în această partidă.

Completăm biletul cu ultimul pronostic pentru Mondial. O lovitură de cap a lui Umtiti în urma unui corner a adus victoria în meciul din semifinală, dar echipa sa nu s-a bazat foarte mult pe loviturile de colț la acest turneu. Franța nu a avut mai mult de cinci cornere în nici una dintre cele șase partide disputate. Având în vedere stilul de joc al celor două echipe, nu există nici un motiv pentru care numărul cornerelor de care vor beneficia francezii să crească. Noi ne așteptăm la sub 6,5.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 13:00 Nordsjaelland – Esbjerg, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză
Ora 15:00 Norrkoping – Hacken, Peste 1,5 goluri
Ora 18:00 Franța – Croația, Franța Sub 6,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România