Biletul zilei pariuri1x2.ro: CFR Cluj – Randers în prim-plan!

Săptămâna europeană continuă joi cu meciuri interesante din Liga Europa şi Conference League. Avem ponturi pentru un profit bun.

30 sept. 2021, 09:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: CFR Cluj – Randers în prim-plan!

Astăzi ne îndreptăm atenția către Europa League și Conference League. Mizăm pe trei selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

După ce a fost învinsă la Liberec în prima etapă, CFR Cluj trebuie să joace la victorie în partida cu Randers, echipa care a remizat 2-2 pe teren propriu cu Alkmaar în urmă cu două săptămâni. Diferența de valoare este clar în favoarea campioanei României și în aceste condiții mizăm pe 1x într-o partidă cu cel puțin o schimbare a tabelei de marcaj.

Tot de la 19:45, dar într-o confruntare din Europa League, Antwerp o întâlnește pe Frankfurt. Sunt două grupări cărora le place să joace ofensiv și fără să ne complicăm, mizăm pe o partidă cu minim două goluri. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în prima etapă în cazul ambelor echipe, Antwerp a pierdut la Olymiakos cu 2-1, în timp ce Frankfurt a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Fenerbahce.

Închidem cota 2 cu o altă partidă din Europa League, Celtic – Leverkusen. Gazdele au fost învinse la Sevilla de Betis cu 4-3 în prima etapă, în timp ce „aspirinele” s-au impus cu 2-1 acasă în partida cu Ferencvaros. Așadar, o dispută pe Celtic Park care promite spectacol și pariem „safe” pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 30 septembrie

19:45, CFR Cluj – Randers, 1x & peste 0.5 goluri, cota 1.37

19:45, Antwerp – Frankfurt, peste 1.5 goluri, cota 1.20

22:00, Celtic – Leverkusen, peste 1.5 goluri, cota 1.22
COTA TOTALĂ: 2.00

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.