Biletul zilei pariuri1x2.ro: CFR Cluj – Univ. Craiova în prim-plan!

Pentru prima zi a săptămânii am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Pariem pe confruntări din Liga 1, Serie A și La Liga.

20 sept. 2021, 11:10
Biletul zilei pariuri1x2.ro: CFR Cluj – Univ. Craiova în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre CFR Cluj și Univ. Craiova. De la revenirea lui Dan Petrescu, lidera Ligii este fără gol marcat după înfrângerile suferite cu același scor, 1-0, în partidele cu FC Botoșani și Jablonec. Cu siguranță ardelenii vor forța obținerea unui rezultat pozitiv și pariem simplu pe cel puțin un gol înscris de CFR Cluj.

Pentru a doua selecție mergem la disputa dintre Udinese și Napoli din Serie A. Este o partidă care promite spectacol și fără să ne complicăm, mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în ultimele 7 confruntări directe.

Închidem cota 2 cu partida dintre Barcelona și Granada. Chiar daca a adunat 7 puncte în primele 3 etape din La Liga, Ronald Koeman se află sub presiune după înfrângerea clară din Liga Campionilor, 3-0 cu Bayern Munchen. Presa iberică vorbește de o posibilă demitere a antrenorului batav în cazul unui rezultat negativ. Mizăm logic pe victoria catalanilor și evidențiem faptul că formația oaspete nu a învins pe nimeni în primele 4 etape.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 20 septembrie

21:00, CFR Cluj – Univ. Craiova, gazdele să înscrie, cota 1.25

21:45, Udinese – Napoli, peste 1.5 goluri, cota 1.28

22:00, Barcelona – Granada, 1, cota 1.26
COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.