Biletul zilei pariuri1x2.ro: Combinăm hochei şi fotbal pentru o nouă variantă câştigătoare!

Săptămâna a început cu nuanțe de "verde"! Ieri am pariat încă o dată inspirat, ponturile luate în calcul fiind pe cel puțin două goluri marcate în meciurile Varbergs – Helsingborgs, Gaz Metan Mediaș – Dinamo și Wolves – Manchester City. O coincidență interesantă a făcut ca toate cele trei partide să se încheie cu același scor de 3-1 în favoare echipelor vizitatoare.

22 sept. 2020, 08:52
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Combinăm hochei şi fotbal pentru o nouă variantă câştigătoare!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

„Combo-ul” de azi este deschis cu un meci de hochei din campionatul Rusiei (KHL). Ekaterinburg este considerată favorită împotriva grupării Podolsk, aceasta și prin prisma celor 5 victorii din precedentele 6 meciuri dircte. În plus, gazdele au un palmares excelent în actualul sezon, în care au impresionat cu 6 victorii în cele 7 meciuri disputate. De partea opusă, Podolsk a bifat doar două victorii în noul campionat.

După hochei urmează fotbal pe biletul nostru. Alegem să investim pe două sau mai mult goluri înscrise Slavia Praga – Midtjylland, meci din play-off-ul Ligii Campionilor. Fotbalul ofensiv prestat de cele două reprezintă un argument solid pentru pariul selectat. În plus, ambele au plecat lansat în actuala stagiune competițională. Echipa lui Nicușor Stanciu a ajuns deja la 10 puncte și 15 goluri marcate în primele 4 etape din 1.Liga. Midtjylland a ieșit în evidență prin succesul extrem de clar obținut în faza anterioară a competiției, scor 3-0 pe teren propriu împotriva lui Young Boys Berna.

Pentru ultima selecție a biletului, rămânem conectați la play-off-ul Ligii Campionilor. Cu 7 cazuri de Covid-19 în sânul clubului, printre care printre care fundașul Saborit, mijlocașii Glazer și Rikan, dar și atacanții Blackman și Cohen, Maccabi Tel Aviv pare victimă sigură împotriva campioanei Austriei, RB Salzburg. Ținem cont de acest aspect și investim, „solist”, pe succesul oaspeților.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marti, 22 septembrie

17:00: (hochei) Ekaterinburg – Podolsk, 1 inclusiv prelungiri – cota 1.30
22:00: (fotbal) Slavia Praga – Midtjylland, peste 1.5 goluri – cota 1.34
22:00: (fotbal) Maccabi Tel Aviv – Salzburg, 2  – cota 1.25

Cotă finală: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.