Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Combinaţie de sporturi. Top 3 pariuri pentru al 10-lea combo câştigător din luna noiembrie

Simplu și eficient. Astăzi căutăm profitul în fotbal, tenis și baschet, luând în calcul forța favoriților, rivalitățile, precum și mizele aflate în joc.

16 nov. 2017, 09:05
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Combinaţie de sporturi. Top 3 pariuri pentru al 10-lea combo câştigător din luna noiembrie

Biletul zilei

Alexander Zverev și Jack Sock se vor înfrunta la Turneul Campionilor pentru un loc în semifinale. Germanul are prima șansă în joc, prin prisma evoluțiilor din primele două partide. După succesul cu Cilic, Zverev a fost cât pe ce să provoace supriza și în meciul cu Federer, căruia a reușit să-i subtilizeze un set. Pentru disputa din această seară, alegem un pariu ”acoperit”, pe cel puțin un set câștigat de Zverev.

Fotbalul ne aduce pe bilet confruntarea Palmeiras – Sport Recife. Deși gazdele, locul 3 în Serie A braziliana, primesc vizita unei candidate certe la retrogrdare, pariul nostru, ”Palmeiras câștigă cel puțin o repriză”, ne pune la adăpost de o eventuală supriză.

Inchidem biletul cu o dispută din Euroliga de baschet. Real Madrid și Unicaja își dau întâlnire într-un derby iberic în care argumentele sunt de partea madrilenilor. Mizăm pe o partidă spectaculoasă, cu cel puțin 156 de puncte consemnate în final de tabelă. Varianta ar fi fost lejer câștigătoare în ultimul meci direct, jucat în Liga ACB acum 3 săptămâni, tot în capitala Spaniei și câștigat de Real cu 99 – 85.

Biletul zilei

22:00, A. Zverev – J. Sock, A. Zverev sa castige cel putin un set, cota 1.20

22:00, Real Madrid – Unicaja Malaga, peste 155.5 puncte, cota 1.35

00:00, Palmeiras – Sport Recife, Pameiras sa castige cel putin o repriza, cota 1.25

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.