Biletul zilei pariuri1x2.ro: Continuăm seria de profit! Vezi selecţia de azi

Formă excellentă pentru biletul zilei, care s-a ”înerzit” ieri pentru a 5-a zi consecutivă.  Am mizat pe 3 dintre favoriții zilei de la US Open, profitul fiindu-ne asigurat de succesele obținute de Kerber , Alex Zverev și  Shapovalov.

03 sept. 2020, 06:24
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Continuăm seria de profit! Vezi selecţia de azi

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Cota 2 de astăzi este alcătuită de evenimente din fotbal, hochei și baschet. 

Slovenia și Grecia își dau întâlnire în Liga Națiunilor, într-un meci care se anunță echilibrat și sărac în goluri. Mizăm pe maxim o modificare a scorului până la pauză. 

Hocheiul revine în forță la început de lună, cu primele partide ale sezonului din KHL, eșalonul de elită al Rusiei. Pontul selectat din runda inaugurală ”solicită” cel puțin 4 goluri înscrise în confruntarea Dinamo Minsk – Jokerit. În cele 3 meciuri directe din campionatul 2019/20 s-au marcat de fiecare data 5 sau mai multe goluri. 

Închidem varianta de combo a zilei, cu un pronostic din NBA. L.A. Clippers se descurcă excelent în acest sezon, după clasarea pe locul 2 în sezonul regular, formația reușind să treacă fără mari emoții, cu 4-2 la general,  de Dallas Mavericks, în optimile play-off-ului.  Astăzi, Clippers joacă primul meci cu Denver Nuggets din sferturi.  Ascendentul moral este de parte echipei din Los Angeles, învingătoare la pas în precedentele două jocuri directe.  Mizăm pe victoria lui Clippers, luând în calcul și eventualele prelungiri. 

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
Miercuri, 2 septembrie
18:10, (hochei) Dinamo Minsk – Jokerit, peste 3.5 goluri, cota 1.20
21:45, (fotbal) Slovenia – Grecia, sub 1.5 goluri in prima repriza, cota 1.28
04:00, (baschet) L.A. Clippers – Denver Nugets, L.A. Clippers sa castige inclusiv OT, cota 1.33
Cota totala 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.