Biletul zilei pariuri1x2.ro: Copa America, EURO 2020 & Liga Campionilor!

În prima runda a preliminariilor Ligii Campionilor, CFR Cluj o întâlnește pe Borac Banja Luka. Partida se va juca pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Aflaţi ponturile zilei.

06 iul. 2021, 10:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Copa America, EURO 2020 & Liga Campionilor!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pentru astăzi am extras 3 selecții din fotbal. Ne îndreptăm atenția către Copa America, EURO 2020 & Liga Campionilor. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În prima runda a preliminariilor Ligii Campionilor, CFR Cluj o întâlnește pe Borac Banja Luka. Partida se va juca pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca și va fi meciul de debut al lui Marius Șumudică pe banca ardelenilor. Difența de valoare este evidentă și pariem simplu că CFR se va impune în fața campioanei din Bosnia și Hertegovina.

Italia și Spania se dulează pe Wembley pentru un loc în finala de la EURO 2020. E un meci care promite multe faze de poartă și fără să ne complicăm mizăm pe cel puțin 8 lovituri de la colț. Evidențiem faptul că în faza anterioară a competiției, ambele reprezentative au fost implicate în partide cu cel puțin 14 cornere.

Închidem cota 2 cu disputa dintre Argentina și Columbia. Miza este un loc în finala Copei America, iar Messi & co. au prima șansă la victorie. Pariem pe „1 cu handicap 0” și în cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1. Evidențiem faptul că naționala lui Scaloni este neînvinsă de 18 meciuri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 6 iulie

20:00, CFR Cluj – Borac, 1, cota 1.33

22:00, Italia – SPania, peste 7.5 cornere, cota 1.26

04:00, Argentina – Columbia, 1 cu handicap 0, cota 1.25

COTA TOTALĂ: 2.09

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.