Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Cornerele din Liga Naţiunilor ne pot aduce câştigul vineri

Prima zi cu meciuri din Liga Națiunilor ne-a adus un bilet câștigător. Azi continuăm cu două propuneri pentru competiția internațională.

16 nov. 2018, 08:47
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Cornerele din Liga Naţiunilor ne pot aduce câştigul vineri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După ratarea calificării la Cupa Mondială, Olanda a început reconstrucția lotului. Lucrurile merg bine pentru “Portocala mecanică”, aceasta reușind să obțină rezultate bune în meciuri cu echipe ca Portugalia, Italia, Germania sau Belgia, pierzând la limită dueluri cu Anglia și Franța. Olandezii întâlnesc azi campioana mondială din nou și anticipăm un nou joc bun pe teren propriu. Victoria va fi greu de obținut, dar Olanda ar trebui să aibă forța de a obține cel puțin patru cornere pe durata partidei.

Țara Galilor joacă azi ultimul meci în Grupa 4 din Liga B a Ligii Națiunilor, împotriva Danemarcei. Danezii își pot asigura primul loc în cazul unei victorii, dar păstrează șanse bune la acest obiectiv și în cazul unei remize. De cealaltă parte, Țara Galilor este obligată să câștige pentru a nu depinde de rezultatul ultimului meci din grupă, cel dintre Danemarca și Irlanda. Galezii vor trebui să insiste mai mult în atac. Împinși de fanii din tribune, ei ar trebui să exercite suficientă presiune pentru a beneficia de minim patru lovituri de la colțul terenului.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:45 Olanda – Franța, Peste 3,5 cornere ale echipei gazdă, cota 1,46
Ora 21:45 Țara Galilor – Danemarca, Peste 3,5 cornere ale echipei gazdă, cota 1,42

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.