Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Bosnia şi Herţegovina – România în prim-plan!

Naționala lui Edi Iordănescu s-a cam făcut de râs în Muntenegru, în timp ce Dzeko & Co. au scos o remiză în Finlanda în al treilea minut de prelungiri, scor 1-1.

07 iun. 2022, 09:38
Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Bosnia şi Herţegovina – România în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Marți mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu partida din cadrul turneului de tenis de la Stuttgart dintre Jiri Lehecka și Nick Kyrgios. Sportivul ceh nu excelează pe iarbă și evidențiem faptul că a disputat ultimele meciuri pe această suprafață în 2019. Așadar, pariem logic pe victoria obținută de Kyrgios.

Pentru a doua selecție, mergem în Liga Națiunilor la disputa dintre Italia și Ungaria. Chiar dacă naționala condusă de Marco Rossi a învins-o pe Anglia în runda precedentă, e greu de crezut că va reuși să se impună și astăzi. Mizăm pe un meci controlat de Szuadra Azzura și pariem pe un BetCombo: 1x & Italia peste 3.5 cornere & Ungaria sub 1.5 goluri.

Închidem biletul zilei cu Bosnia și Herțegovina – România. Naționala lui Edi Iordănescu s-a cam făcut de râs în Muntenegru, în timp ce Dzeko & Co. au scos o remiză în Finlanda în al treilea minut de prelungiri, scor 1-1. Așadar, sunt șanse mari să vedem un meci nu foarte spectaculos și pariem că ambele echipe vor înscrie câte cel mult două goluri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 7 iunie

15:00, Jiri Lehecka – Nick Kyrgios, Kyrgios să câștige, cota 1.19

21:45, Italia – Ungaria, 1x & Italia peste 3.5 cornere & Ungaria sub 1.5 goluri, cota 1.38

21:45, Bosnia și Herțegovina – România, ambele echipe sub 2.5 goluri, cota 1.24

Cotă totală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.