Biletul zilei pariuri1x2.ro cu FC Botoșani – Chindia Târgoviște în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. meciul din Superliga României este prima propunere, dar mai sunt oferte interesante şi din tenis.

18 iul. 2022, 13:03
Biletul zilei pariuri1x2.ro cu FC Botoșani – Chindia Târgoviște în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. În prima zi a săptămânii, mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa de tenis dintre Tamara Korpatsch și Andrea Petkovic. Finalistă la ediția trecută pe zgura de la Hamburg, Petkovic este sportiva mai valoroasă și mai experimentată. Așadar, pariem logic pe un succces obținut de tenismena aflată pe locul al 67-lea WTA.

Închidem biletul zilei cu un duel din Superliga României, FC Botoșani – Chindia Târgoviște. De remarcat este faptul că se duelează doi antrenori care debutează oficial la aceste echipe: Mihai Teja și Adrian Mihalcea. În ciuda faptului că au pierdut câteva piese importante, FC Botoșani și-a păstrat nucleul de bază și este favorită în acest meci. Nu ne complicăm și pariem acoperit pe 1x.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 18 iulie

17:30, Tamara Korpatsch – Andrea Petkovic, Petkovic câștigă, cota 1.64

18:30, FC Botoșani – Chindia Târgoviște, 1x, cota 1.30

Cotă totală: 2.13

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.