Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Harriet Dart – Simona Halep în prim-plan!

Astăzi ne îndreptăm atenția doar către tenis și mizăm împreună pe două selecții cu ajutorul cărora țintim profitul. Vezi cum pariem!

15 iun. 2022, 10:11
Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Harriet Dart – Simona Halep în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Nick Kyrgios și Stefanos Tsitsipas din cadrul turneului de tenis masculin de la Halle din Germania. Se joacă pe iarbă, suprafață care îl avantajează pe sportivul australian. Pariem logic pe succesul obținut de Kyrgios și evidențiem faptul că pentru această selecție, cotele sunt în scădere ajungând la 1.65 de la 1.85.

Închidem biletul zilei cu partida dintre Harriet Dart și Simona Halep din cadrul turneului feminin de la Birmingham. Se joacă tot pe iarbă și în mod normal, sportiva noastră nu ar trebui să întâmpine mari probleme în fața unei adversare care se află pe 106 în clasamentul WTA. Pariem că Halep va câștiga la o diferență de minim 3 game-uri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 15 iunie

16:00, Nick Kyrgios – Stefanos Tsitsipas, Nick Kyrgios să câștige, cota 1.65

17:00, Harriet Dart – Simona Halep, Halep -2.5 game-uri, cota 1.23

Cotă totală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.