Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Muchova – Halep în prim-plan!

Marți mizăm pe trei selecții de la Wimbledon cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

28 iun. 2022, 09:18
Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Muchova – Halep în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm cu partida dintre Paul Jubb și Nick Kyrgios. Sportivul australian a făcut până acum un sezon bun de iarbă, cu semifinale la Stuttgart si Halle. În mod normal, Kyrgios ar trebui să se impună cu cel mult un set pierdut în fața unui adversar clar inferior valoric.

Pentru a doua selecție mergem la întrecerea feminină, acolo unde Cori Gauff o întâlnește pe Gabriela Ruse. Diferența de valoare este evidentă și ne așteptăm ca sportiva din Statele Unite să se impună în minimum de seturi.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Karolina Muchova și Simona Halep. Sportiva noastră are clar prima șansă la victorie în fața unei adversare care a jucat un singur meci pe iarbă în acest an, pe care l-a pierdut în două seturi cu Ons Jabeur. Pariem simplu pe victoria obținută de Simona.

Citeşte şi: Simona Halep, anunţ important înainte de Wimbledon 2022. „Pot fi o persoană mai bună!”

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 28 iunie

14:15, Paul Jubb – Nick Kyrgios, Kyrgios cu handicap de -1,5 seturi, cota 1.22

15:00, Cori Gauff – Gabriela Ruse, scor corect 2-0 Gauff, cota 1.28

17:00, Karolina Muchova – Simona Halep, victorie Halep, cota 1.29

Cotă totală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.