Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Simona Halep – Qinwen Zheng în prim-plan!

Tenisul se dovedeşte o sursă bună de profit în aceste zile, aşa că mizăm tot pe meciurile de la Roland Garros.

26 mai 2022, 10:09
Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Simona Halep – Qinwen Zheng în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ieri a fost câștigător! Am pariat că Dimitrov se va impune cu cel mult un set pierdut în partida de la Roland Garros cu Borna Coric (3-0) și pe cel mult 30 de game-uri în disputa dintre Corentin Moutet și Rafael Nadal (3-6, 1-6,4-6). Astfel, ne-am dublat împreună ivestiția. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu partida dintre Simona Halep și Qinwen Zheng. Sportiva noastră s-a impus în minimum de seturi în ultima confruntare directă disputată în ianuarie 2022 la Melbourne. Acum, pe zgura pariziană ar trebuie să fie chiar și mai ușor pentru Simona și pariem că Halep o va învinge pe tenismena din China.

Tot pe tabloul feminin de la Paris, avem disputa dintre Iga Swiatek și Alison Riske. Lidera din ierahia mondială are 10 victorii în 10 partide disputate în acest sezon de zgură, perioadă în care a pierdut un singur set. Așadar, mizăm pe un meci scurt și pariem pe un confruntare cu cel mult 18 game-uri.

Închidem biletul zilei cu duelul din NBA dintre GS Wariors și Dalas Mavericks. Suntem în semifinalele playoff-ului, iar Golden State conduce cu 3-1 după primele 4 jocuri din serie. Foarte probabil nu vom asista la o partidă foarte spectaculoasă și pariem pe cel mult 229 de puncte.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 26 mai

15:30, Simona Halep – Qinwen Zheng, Halep să câștige, cota 1.22

15:30, Iga Swiatek – Alison Riske, sub 18.5 game-uri, cota 1.30

04:00, GS Wariors – Dalas Mavericks, sub 229.5 puncte, cota 1.27

Cotă totală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.