Biletul zilei pariuri1x2.ro: Cupe interne şi hochei din Rusia. Vezi cota 2!

Marți am ales inspirat! Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după succesul muncit, cu 1-0, contra Clinceniului,  în timp ce disputa Saarbruken – Dusseldorf a consemnat un rezultat de egalitate, scor 1-1, după 90. Pariul nostru a fost x2. Și pronosticul din hochei, peste 3.5 goluri în Jokerit – Yaroslav și-a atins ținta, la capătul unei partide câștigate la pas de gazde, scor 5-1.  

04 mart. 2020, 07:23
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Cupe interne şi hochei din Rusia. Vezi cota 2!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Astăzi investim pe o nouă combinație hochei – fotbal. Anticipăm un nou forcing al gazdelor, în confruntarea din optimile play-off-ului KHL dintre ȚSKA Moscova și Torpedo. În ultimele 4 partide, ȚSKA a câștigat de fiecare dată, reușind să înscrie de una singură un total de 15 goluri. 

În ceea ce privește fotbalul, rămânem setați pe meciurile din cupele interne. Selecțiile zilei au în vedere favoritele disputelor Frankfurt – Bremen, din DFB Pokal și Tottenham – Norwich, din FA Cup. Dacă Eintracht are ca obiective, pe final sezon, cupele în care este angrenată, cea a Germaniei, plus Liga Europa, pentru jocul de la Londra argumentul cel mai important este oferit de forța echipei gazdă, condusă de un antrenor înnebunit după trofee versus țintele imediate ale ”canarilor”. Norwich este obligată să se focuseze pe disputele de campionat, competiție în care luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării.  

Biletul zilei pariuri1x2.ro

MIERCURI, 4 martie
(HOCHEI – RUSIA, KHL): ȚSKA MOSCOVA – TORPEDO  GAZDELE ÎNSCRIU PESTE 2.5 GOLURI  COTA 1.36
(FOTBAL – CUPA GERMANIEI): FRANKFURT – BREMEN  1X  COTA 1.22
(FOTBAL – CUPA ANGLIEI): TOTTENHAM – NORWICH  1 CU HA 0  COTA 1.22

COTA TOTALĂ: 2.02 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.