Biletul zilei pariuri1x2.ro: De la Arad, la Verona! Vezi selecţia de astăzi

Construim cota de 2 a zilei, în jurul a două formații favorite.

09 iul. 2020, 06:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: De la Arad, la Verona! Vezi selecţia de astăzi

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Pariem pe liderul play-off-ului din liga secundă internă. În ultimele 13 meciuri disputate acasă în acest sezon, UTA Arad a pierdut doar cu Dinamo, în cupă. Azi are meci cu formația din Turnu Măgurele, grupare ce nu a reușit să treacă de arădeni nici în jocul din turul campionatului, încheiat nedecis, scor 1-1. Pariem pe UTA, ”acoperit”. 

Anticipăm două sau mai mult goluri înscrise în Aalborg – Aarhus, meci din grupa ”campionat” a primei ligi daneze. În precedentele 3 partide directe dintre cele două, toate disputate în ultima lună, s-a marcat de 15 ori! 

Ultimul pont vine din Serie A. Investim simplu, pe cel puțin un gol înscris de Inter, la Verona. Extrem de interesantă este statistica întâlnirilor dintre cele două, cu un ultim succes contabilizat de Verona contra interiștilor, în urmă cu 18 ani! În turul sezonului, Lukaku & co. s-au impus cu 2-1. 

Analizele detaliate ale acestor evenimente, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

JOI 09.07.2020


UTA – TURRIS TURNU MĂGURELE  1 CU HA 0  COTA 1.40

AALBORG – AARHUS  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.22

VERONA – INTER  OASPEȚII MARCHEAZĂ  COTA 1.18

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.