Biletul zilei pariuri1x2.ro: De la Clinceni, la Helsinki. Vezi cum pariem!

Pariem simplu și cât mai logic. Iată biletul în cota 2 propus astăzi de redacția site-ului pariuri1x2.ro.

03 mart. 2020, 09:01
Biletul zilei pariuri1x2.ro: De la Clinceni, la Helsinki. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Ca și ieri, hocheiul este prezent pe varianta de bilet în cota 2. Mizăm pe cel puțin patru modificări ale tabelei, în al doilea meci dintre Jokerit și Yaroslav, contând pentru optimile play-off-ului din KHL. Acum două zile, în prima confruntare a seriei, trupa din Helsinki și-a demolat rivala, scor 6-0. Filnadezii pot reedita evoluția excelentă, dar astăzi așteptăm și o replică mai solidă a formației din Yaroslav. 

Pariem și pe confruntarea din Cupa Germaniei dintre Saarbruken și Dusseldorf, meci în care varianta logică este X2. Pe lângă faptul că va juca împotriva unei echipe ce vine tocmai din liga a 4-a, Fortuna argumentează și cu forma de moment: Un singur eșec în ultimele 6 meciuri oficiale. 

În final, investim pe Dinamo și calificarea acesteia în semifinalele Cupei României, după sfertul de finală cu Academica. Partida se joacă în ”Groapă”, un atu pentru gazde, 100% focusate pe această întrecere. Dinamo caută să performeze în cupă, unica șansă a ”câinilor” de a salva o nouă stagiune de Liga 1 catastrofală. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Marti, 3 martie
(HOCHEI – RUSIA, KHL): JOKERIT – YAROSLAVL  PESTE 3.5 GOLURI  COTA 1.30
(FOTBAL – ROMÂNIA, CUPĂ): CLINCENI – DINAMO  OASPEȚII SE CALIFICĂ  COTA 1.30
(FOTBAL – GERMANIA, CUPĂ): SAARBRUCKEN – DUSSELDORF  X2  COTA 1.19Cotă finală: 2.01 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.