Biletul zilei pariuri1x2.ro: Debut de săptămână cu ponturi pe goluri!

Căutăm să pășim cu dreptul într-o săptămână în care revin în forță cupele europene, cu primele încleștări programate în grupele Ligii Campionilor și Ligii Europa. Până mâine seară, când ne vom delecta cu partide precum Dortmund – Barcelona sau Napoli – Liverpool, analizăm cu atenție oferta fotbalistică a zilei de luni, una foarte atractivă și consistentă.

16 sept. 2019, 07:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Debut de săptămână cu ponturi pe goluri!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Investim pe același pariu, peste 1.5 goluri, în trei din partidele zilei. Duelurile selectate vin din Norvegia, Germania și România.
Interesant este derby-ul orașului Hamburg, dintre St.Pauli și HSV, confruntare în care gazdele vor căuta să răzbune eșecul usturător, scor 0-4, contabilizat în luna martie, tot pe teren propriu, în fața mai titratei rivale locale. Tot un derby, însă de clasament, avem și în Liga 1. Viitorul poate face un salt de până la 3 poziții în clasament, cu un succes contra „găzarilor” din Mediaș. Atenție însă: înfrângerea ar fi prima pentru trupa lui Edi Iordănescu în acest sezon, Gazul luptând la rândul său pentru victoria ce ar putea-o readuce în postura de lideră a ierarhiei!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Viitorul – Gaz Metan, peste 1.5 goluri – Cota 1.33
Sarpsborg – Valerenga, peste 1.5 goluri – Cota 1.25
St.Pauli – Hamburg, peste 1.5 goluri – Cota 1.22
Cotă finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.