Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna cu tenis de la Roland Garros!

A început Grand Slamul de la Roland Garros, iar profiturile vin de acum din rachetele tensimenilor. Totul e să mizaţi pe ce trebuie.

23 mai 2022, 13:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna cu tenis de la Roland Garros!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pentru prima zi a săptămânii, am extras două selecții de la Roland Garros cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu partida dintre Mikael Ymer și James Duckworth. Sportivul suedez este avantajat de faptul că se joacă pe zgură și evidențiem faptul că adversarul său preferă să joace pe suprafețe mai rapide. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Mikael Ymer.

Închidem biletul zilei cu o altă partidă de pe tabloul masculin de la Roland Garros, Jordan Thompson – Rafael Nadal. Diferența de valoare este evidentă și ar trebui să asistăm la o victorie rapidă a ibericului în fața unui adversar care nu excelează pe zgură. Pariem pe un meci cu cel mult 29 de game-uri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 23 mai

15:30, Mikael Ymer – James Duckworth, Ymer cu handicap de -1,5 game-uri, cota 1.44

16:00, Jordan Thompson – Rafael Nadal, sub 29,5 game-uri, cota 1.40

Cotă totală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.