Biletul zilei pariuri1x2.ro: Două calde, una rece. Investim pe un nou combo

Încurcaţi de Ajax…Şansele de profit cu varianta de bilet în cota 2 a zilei de marţi, au fost anulate de semifinalista Ligii Campionilor din sezonul anterior. “Lăncierii” n-au reuşit să se impună în fief-ul ciprioţilor de la APOEL Nicosia, scor 0-0, la capătul unei dispute în care Ajax a şi încasat nu mai puţin de 7 cartoanaşe galbene şi unul roşu. În aceste condiţii, ponturile câştigătoare pe Sheffield Wed şi Ipswich nu ne-au fost de mare ajutor.

21 aug. 2019, 06:25
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Două calde, una rece. Investim pe un nou combo

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Am pregătit o nouă varianta de bilet în cota 2! Ca şi ieri, ne focusăm pe duelurile propuse de Liga Campionilor şi eşaloanele inferioare engleze.
Ponderea mai ridicată pe biletul de astăzi o au jocurile din întrecerea europeana. Mizăm pe echilibru şi goluri relativ puţine înscrise la Zagreb, între Dinamo şi Rosenborg, alături de varianta 1x în partida Young Boys – Steaua Roşie. Belgrădenii au experienţa meciurilor de acest nivel, dar şi un minus în exprimare, departe de Marakana belgrădeană.
În completare, pontul pe un succes “acoperit” al echipei Leeds, acasă, cu Brentford. Trupa antrenată de Bielsa a pornit ca din puşcă în noul sezon, instalându-se deja pe prima poziţie din Championhip, cu 7 puncte câştigate în primele 3 runde.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45, Leeds – Brentford, 1 cu h 0, cota 1.24
22:00, Dinamo Zagreb – Rosenborg, sub 3.5 goluri, cota 1.35
22:00, Young Boys – Steaua Rosie B., 1x, cota 1.20
Cotă finală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.