Biletul zilei pariuri1x2.ro: Dubla de astăzi vine din tenis!

Pentru miercuri am extras două selecții din tenis cu ajutorul cărora țintim profitul. Vezi cum pariem!

06 apr. 2022, 10:25
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Dubla de astăzi vine din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Lorenzo Musetti și Carlos Taberner din cadrul turneului de tenis masculin de la Marrakech din Maroc. Se joacă pe zgură, iar sportivul italian are prima șansă la victorie. Evidențiem faptul că Musetti l-a eliminat în turul anterior pe favoritul 4 al competiției, Albert Ramos-Vinolas. De partea cealaltă, tenismenul iberic a profitat de abandonul germanului Yannick Hanfmann. Nu ne complicăm și mizăm logic pe victoria obținută de favoritul confruntării, Lorenzo Musetti.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Linda Fruhvirtova și Belinda Bencic din cadrul turneului feminin de la Charleston. Diferența de valoare și de experiență este clar în favoarea sportivei din Elveția. Adversara sa a primit un wild card pentru această competiție și ocupă locul al 188-lea în ierarhia mondială feminină. În aceste condiții, mizăm logic pe victoria obținută de Belinda Bencic.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 6 aprilie

15:30, (tenis) Lorenzo Musetti – Carlos Taberner, 1, cota 1.60

21:30, (tenis) Linda Fruhvirtova – Belinda Bencic, 2, cota 1.33

Cotă totală: 2.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.