Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dublarea investiţiei de luni vine în urma a trei pronosticuri

Pornim într-o nouă săptămână cu o variantă ce conține trei pronosticuri din fotbal. Meciurile vizate vin din Liga Națiunilor, dar și din ligile secunde din România și Olanda.

10 sept. 2018, 06:34
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dublarea investiţiei de luni vine în urma a trei pronosticuri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

“U” Cluj are un parcurs perfect pe teren propriu în Liga 2. Echipa a câștigat nouă puncte, a marcat de șapte ori și nu a primit gol, iar acum se pregătește de meciul cu Aerostar Vacău. Moldovenii sunt ultimii în ligă și nu au cunoscut încă victoria. Ne așteptăm ca gazdele să profite de aceată ocazie de a bifa alte trei puncte și pariem pe succesul lor.

Suntem obișnuiți cu liga secundă olandeză, unde golurile vin cu ușurință. Jong AZ și Jong Ajax continuă această tendință și în startul noului sezon. În fiecare dintre cele trei meciuri pe care fiecare formație le-a jucat, ambele echipe au marcat. Ne așteptăm ca acest lucru să se întâmple și diseară, în confruntarea directă.

Într-un nou meci tare din Liga Națiunilor, Portugalia înfruntă Italia. Dacă pentru lusitani acesta este primul meci în competiție, italienii vin după o remiză, 1-1 cu Polonia. Ambele echipe traversează perioade modeste și nu ne aștepăm ca vreuna să forțeze prea tare în ofensivă. Ar trebui să vedem un meci echilibrat, cu cel mult trei reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 18:30 “U” Cluj – Aerostar Bacău, 1
Ora 21:00 Jong AZ – Jong Ajax, Ambele vor înscrie
Ora 21:45 Portugalia – Italia, Sub 3,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.