Biletul zilei pariuri1x2.ro: Facem bani de luni »» Vezi combo-ul de astăzi!

Pentru prima zi a săptămânii am extras trei selecții din tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

11 iul. 2022, 10:29
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Facem bani de luni »» Vezi combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Lorenzo Musetti și Laslo Djere din cadrul turneului de tenis de la Bastad din Suedia. Se joacă pe zgură și evidențiem faptul că sârbul s-a impus în toate cele 3 confruntări directe disputate pe această suprafață. Așadar, pariem simplu pe cel puțin un set câștigat de Djere.

Închidem biletul zilei cu alte două selecții din cadrul turneului de la Newport care se joacă pe iarbă. Mizăm pe minim un set câștigat de Steve Johnson în partida cu Stefan Kozlov și pe victoria lui Jack Sock în disputa cu Radu Albot. Referitor la această ultima confruntare, punctăm faptul că sportivul american este clar avantajat de suprafață, având un joc mult mai exploziv față de adversarul său care preferă să stea mai mult în defensivă.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 11 iulie

17:00, Lorenzo Musetti – Laslo Djere, Djere minim un set, cota 1.35

21:30, Stefan Kozlov – Steve Johnson, Johnson minim un set, cota 1.17

22:30, Radu Albot – Jack Sock, Sock să câștige, cota 1.39

Cotă totală: 2.17

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.