Biletul zilei pariuri1x2.ro: Facem PROFIT cu duelurile din UEFA Champions League!

Liga Campionilor vine cu o ofertă bogată pentru pariori. Noi vă oferim câteva jaloane pentru a obţine şi azi profit.

07 dec. 2021, 09:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Facem PROFIT cu duelurile din UEFA Champions League!

Biletul zilei. Azi investim pe acțiunea din Liga Campionilor. Construim biletul în cota 2 cu pariuri la meciurile Real – Inter, Șahtior – Sheriff și Porto – Atletico.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa de pe  ”Estádio do Dragão”. FC Porto și Atletico Madrid sunt angrenate în luptă directă pentru calificarea în fazele superioare ale UEFA Champions League. Evidențiem faptul că spaniolii sunt nevoiți să joace la victorie, iar Diego Simeone are la dispoziție un atac impresionant, Antoine Griezmann & Luis Suarez. Pariem pe minimum o reușită în dreptul grupării vizitatoare și remarcăm că Atletico nu a mai ratat calificarea în fazele eliminatorii ale acestei competiții din sezonul 2017-2018.

Șahtior Donetsk o întâlnește pe Sheriff Tiraspol în ultima etapă a Grupei D. Gazdele au înscris o singură dată în actuala campanie din UEFA Champions League și vor să răzbune eșecul din meciul tur, scor 0-2. De cealaltă parte, moldovenii și-au asigurat calificarea în fazele superioare ale Europa League, grație victorilor obținute în primele două runde. Se preconizează un duel spectaculos și mizăm pe minimum două schimbări ale tabelei de marcaj, pariu argumentat de evoluțiile bune ale lui Șahtior pe teren propriu, dar și de modul în care a decurs partida tur.

Închidem biletul zilei cu duelul de pe “Santiago Bernabeu”. Real Madrid o va întâlni pe Inter Milano, două grupări care sunt deja calificate în runda următoare. “Galacticii” nu se pot baza pe golgheterul echipei, Karim Benzema, care s-a accidentat în disputa cu Real Sociedad din week-end. Mizam pe maximum două goluri ale gazdelor, pariu susținut de faptul că Real Madrid poate încheia pe prima poziție chiar și în cazul unei remize.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 7 decembrie

22:00 FC Porto – Atletico Madrid, oaspeții marchează – cotă 1.35
22:00 Șahtior Donetsk – Sheriff Tiraspol, peste 1.5 goluri – cotă 1.21
22:00 Real Madrid – Inter, Real Madrid sub 2.5 goluri– cota 1.28
Cotă totală: 2.09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.