Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal 100% »» Selecții cu riscuri reduse!

Pentru astăzi am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi combo-ul!

19 oct. 2021, 10:22
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal 100% »» Selecții cu riscuri reduse!

Biletul zilei pariuri1x2.ro.

Deschidem cota 2 de astăzi cu partida din League One dintre Wigan și MK Dons. Conform bookmakerilor, formația gazdă este a doua favorită la promovare în acest sezon, după Sunderland. Pariem „acoperit” pe 1x și evidențiem faptul că în ultima confruntare directă disputată în martie, Wigan s-a impus cu 3-0 pe teren propriu.

Continuăm cu o partidă din Liga Campionilor, Inter – Șeriff Tiraspol. Campioana Moldovei este supriza plăcută din acest sezon după victoriile cu Șahtior Donețk și Real Madrid. Touși ne așteptăm ca aceste rezultate surprinzătoare să se oprească aici. Echipa gazdă este clar formația mai valoroasă și mai experimentată. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Inter într-o partidă cu minim două goluri.

Închidem biletul zilei cu o altă confruntare din Liga Campionilor, Ajax – Dortmund. Ambele grupări au maximum de puncte după primele două runde și foarte probabil nu vor avea emoții în privința calificării. Ținând cont că se întâlnesc două echipe spectaculoase, mizăm simplu pe cel puțin o schimbăre a tabelei de marcaj în prima parte a meciului.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 19 octombrie

21:45, Wigan – MK Dons, 1x, cota 1.30

22:00, Inter – Șeriff Tiraspol, 1 & peste 1.5 goluri, cota 1.28

22:00, Ajax – Dortmund, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.26
COTA TOTALĂ: 2.09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.