Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal & baschet în start de săptămână!

Pentru astăzi, redacția pariuri 1x2.ro a extras trei selecții cu ajutorul cărora țintește profitul. Vezi combo-ul!

21 mart. 2022, 16:23
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal & baschet în start de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. În liga secundă, Concordia Chiajna o întâlnește pe Steaua București. Se joacă în prima etapă a playoff-ului și ambele grupări au ca obiectiv cel puțin clasarea pe locurile 3-4, poziții care duc la barajul pentru promovare. De remarcat este faptul că echipa gazdă a fost formația cu cea mai mică medie de goluri în sezonul regulat, 1.5 goluri pe meci. Ba mai mult, ultima confruntare directă disputată la sfârșitul anului trecut s-a încheiat 0-0. Astfel, pariem simplu pe o partidă cu cel mult trei goluri.

O altă confruntare care nu promite spectacol este duelul dintre Mioveni și Chindia. Se joacă în playout-ul Ligii 1 și ambele grupări au ca obicetiv evitarea retrogradării. Mizăm pe cel mult două schimbări ale tabelei de marcaj și evidențiem faptul că în cele două confruntări directe din sezonul regulat s-a marcat un singur gol.

Închidem biletul zilei cu un duel din NBA, Cleveland Cavaliers – Los Angeles Lakers. Nu ne complicăm și mizăm pe echipa favorită. Așadar, pariem pe victoria obținută de Cleveland Cavaliers în disputa de pe Rocket Mortgage FieldHouse și evidențiem faptul că Lakers a suferit 12 înfrângeri în ultimele 13 deplasări.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 21 martie

18:00, Concordia Chiajna – Steaua București, sub 3.5 goluri, cota 1.18

20:30, CS Mioveni – Chindia Târgoviște, sub 2.5 goluri, cota 1.34

01:00, (baschet) Cleveland Cavaliers – Los Angeles Lakers, Cleveland să câștige, cota 1.36

Cotă totală: 2.15

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.