Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal din Liga 1 şi tenis. Vezi selecţiile!

Din păcate, pe varianta de bilet propusă ieri n-am reușit să evităm o semi-surpriză. Așa cum anticipam, Germania și Franța și-au câștigat la pas punctele din confruntările cu modestele Estonia și Andorra, însă nu și Rusia, acasă cu Cipru. Deși au dominat autoritar partida (13 cornere, 23 de ocazii de gol, 58% posesie) elevii lui Cherchesov s-au impus la limită, doar cu 1-0. Pontul nostru avea in vedere două sau mai multe reușite semnate de gazde.

12 iun. 2019, 07:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal din Liga 1 şi tenis. Vezi selecţiile!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dacă în primele două zile ale săptămânii am pariat exclusiv pe fotbal, pentru varianta de combo de astăzi, apelăm și la oferta pe tenis. Mizăm pe dublul Bryan/Bryan, în confruntarea cu perechea Bopanna/Shapovalov, într-un duel din optimile turneului pe iarbă de la Stuttgart. Pariem și pe Pablo Andujar, care se va încleșta în turneul challenger de la Lyon cu Pedro Cachin, un jucător argentinian de 24 de ani, care nu a pătruns niciodată în top 150 ATP.

În final, un pont și pentru meciul care încheie sezonul fotbalistic intern. Hermannstadt și Universitatea Cluj vor da bătălia finală pentru promovarea/menținerea în prima ligă, meci care începe de la scorul de 2-0 in favoarea sibienilor, rezultat stabilit în manșa tur. Pontul propus este pe minim o reușită după pauză, atunci  când cel puțin una dintre combatante, cu un plus pentru formația vizitatoare, va fi obligată să forțeze și să riște, pentru îndeplinirea obiectivului.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

14:00, R. Bopanna/D. Shapovalov – B. Bryan/M. Bryan, 2 – Cota 1.45
18:00, FC Hermannstadt – U Cluj, peste 0.5 goluri in a 2-a repriza – Cota 1.20
18:30, P. Cachin – P. Andujar, 2 – Cota 1.15
Cotă finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.