Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal & handbal pentru profit!

Este o zi în care punem profiturile cu mâna pentru că avem ponturi interesante din handbal. Aveţi şansa să vă dublaţi investiţia.

19 ian. 2022, 13:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal & handbal pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-handbal, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul cu disputa dintre Gyor și Krim Ljubljana din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa gazdă este clar favorită la victorie într-o partidă care promite spectacol. Evidențiem faptul echipa din Ungaria are 9 victorii în 9 etape, iar în partida tur s-a impus cu 31-26. Pariem pe o nouă confruntare cu multe goluri și mizăm pe minim 55 de schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost “verde” în 8 din cele 9 partide disputate de Gyor în această grupă de Liga Campionilor.

Închidem biletul zilei cu o partidă de fotbal, Valencia – Sevilla. Echipa gazdă se află pe locul al 10-lea în La Liga și evidențiem faptul că doar ultimele două clasate, Cadiz (34) și Levante (41), au primit mai multe goluri ca formația antrenată de Bordalas (32). De partea cealaltă, gruparea andaluză se află pe locul secund în Spania și a fost învinsă doar de lidera Real Madrid în ultimele 13 etape. Nu ne complicăm și mizăm pe minim un gol marcat de oaspeți. Remarcăm faptul că Sevilla s-a impus în ultimele 5 confruntări directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 19 ianuarie

19:45, (handbal) Gyor – Krim Ljubljana, peste 54.5 goluri, cota 1.60

22:30, (fotbal) Valencia – Sevilla, oaspeții să înscrie, cota 1.32

Cotă totală: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.