Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal și baschet pentru o zi de miercuri VERDE!

Este miercuri, zi cu multe oportunităţi de a face bani din pariuri sportive. Noi vă oferim câteva ponturi din baschet şi fotbal.

13 oct. 2021, 09:35
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal și baschet pentru o zi de miercuri VERDE!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi mizăm împreună pe un mix de sporturi, fotbal-baschet, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către disputa din EFL Trophy dintre Sunderland și Manchester United U21. Este un meci care promite spectacol și fără să ne complicăm, mizăm pe cel puțin o reușită în repriza secundă a meciului.

Continuăm cu partida din Euroliga de baschet dintre Real Madrid și Monaco. Formația gazdă are prima șansă la victorie, dar de remarcat este faptul că echipa franceză vine dupa două victorii în primele două etape, cu Panathinaikos și Unics Kazan. În aceste condiții mizăm ca Monaco nu va pierde la o diferență mai mare de 14 puncte.

Închidem cota 2 cu o partidă de fotbal din Costa Rica, Grecia – Guanacasteca. Formația gazdă vine după 5 etape consecutive de „ambele înscriu” și de remarcat este faptul că același pariu a fost câștigător în 8 din ultimele 10 runde disputate de echipa vizitatoare. Așadar, avem toate motivele să mizăm pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 13 octombrie

21:00, Sunderland – Manchester U21, peste 0.5 goluri în repriza secundă, cota 1.16

21:45, (baschet) Real Madrid – Monaco, oaspeții + 14.5 puncte, cota 1.48

23:00, Grecia – Guanacasteca, peste 1.5 goluri, cota 1.24
COTA TOTALĂ: 2.12

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 


loading...