Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal şi hochei pentru profitul de luni

Deschidem săptămână cu combo pe care alăturăm 3 pariuri din fotbal și hochei. Goluri și șanse duble! 

25 nov. 2019, 13:49
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal şi hochei pentru profitul de luni

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pronosticul din hochei are în vedere partida din KHL dintre Spartak Moscova și Neftekhimik. Investim pe cel puțin 4 goluri în meci, având vedere două aspecte. Este vorba de media de peste 5 goluri consemnată în confruntările moscoviților de pe teren propriu, dar și rezultatul din primul meci direct al sezonului.Acum două săptămâni, în deplasare, Spartak a dispus de Neftekhimik cu scorul de 4-1.
Avem și două pronosticuri identice, 1x, pentru meciurile Duisburg – Viktoria Koln și Hannover – Darmstadt. În jocul din a 3-a ligă germană, se evidențiază un plus valoric în favoarea trupei gazdă, lider al ierarhiei după 15 runde. Confruntarea din 2Bundesliga a devenit interesantă, prin prisma modificărilor apărute în sctructura tehnică a formației gazdă. Cu un nou antrenor, Kenan Kocak, Hannover caută să iasă din zona roșie a clasamentului. N-ar fi exclus chiar un succes al gazdelor, în condițiile în care Darmstadt este a treia cea mai slabă echipă a deplasărilor din Zweite.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

LUNI

SPARTAK MOSCOVA – NEFTEKHIMIK PESTE 3.5 GOLURI

HANNOVER – DARMSTADT 1X COTA 1.25

DUISBURG – VIKTORIA KOLN 1X COTA 1.22

COTĂ FINALĂ: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.