Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal și tenis: Două ponturi simple, le ai aici!

Ca de fiecare dată încercam să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

08 iun. 2021, 11:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal și tenis: Două ponturi simple, le ai aici!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem comno-ul de astăzi cu o disputa din competiția masculină de la Roland Garros, Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev. Sportivul elen jocă cel mai bun tenis din cariera sa și este impresionant pe zgură. De partea cealaltă, rusul nu este un specialist al acestei suprafețe. Mizăm pe jucătorul mai în formă și pariem pe succesul obținut de Tsitsipas.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Închidem biletul zilei cu partida de fotbal din cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială din America de Sud, Ecuador – Peru. În primele 5 runde, echipa gazdă a câștigat cu Uruguay, Bolivia, Columbia și a pierdut cu Brazilia și Argentina. De partea cealaltă, gruparea vizitatoare a adunat doar un singur punct și se află pe ultima poziție. În aceste condiții, mizăm pe 1 solist și evidențiem faptul că Peru a încasat câte cel puțin două goluri în fiecare din primele 5 etape.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 8 iunie

18:00, Tsitsipas – Medvedev, 1, cota 1.44

00:00, Ecuador – Peru, 1, cota 1.40
COTA TOTALĂ: 2.01

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.