Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal și tenis pentru un start VERDE de săptămână!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

07 feb. 2022, 09:11
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal și tenis pentru un start VERDE de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. 

Deschidem combo-ul de astăzi cu partida dintre David Goffin și Alex De Minaur din cadrul turneului de tenis masculinde la Rotterdam. Se joacă pe suprafață rapidă în sală, condiții ce îl avantajează pe sportivul din Australia. În plus, Alex De Minaur trece și printr-o forma mai bună și ar trebui să se impună în această partidă.

În ultima confruntare a rundei a 24-a din Liga 1, FC Botoșani o întâlnește pe Dinamo. Gruparea din Moldova are clar prima șansă la victorie și evidențiem faptul că formația oaspete a obținut doar 3 victorii în 23 de etape. În aceste condiții pariem „safe” pe 1x.

Închidem biletul zilei cu Tondela – Benfica. Gruparea vizitatoare se află pe 3 și are nevoie de victorie pentru a spera în continuare la un loc care duce direct în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor. Adversara pare una perfectă și remarcăm faptul că Benfica s-a impus la ultimele 6 vizite pe Estádio João Cardoso. Pariem pe 2 solist.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 7 februarie

15:30, (tenis) Goffin – De Minaur, 2, cota 1.44

19:55, Botosani – Dinamo, 1x, cota 1.11

21:00, Tondela – Benfica, 2, cota 1.33

Cotă totală: 2.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.