Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal & tenis pentru un start „verde” de săptămână!

Luni mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

07 mart. 2022, 11:02
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal & tenis pentru un start „verde” de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Austria Lustenau și FAC Wien. Cu alte cuvinte, lidera din liga a doua din Austria o întâlnește pe ocupanta locului al 4-lea într-un meci care promite spectacol. Evităm pariurile clasice de tipul 1,x,2 și mizăm pe cel puțin două goluri înscrise, selecție câștigătoare în 16 dintre cele 18 meciuri disputate de formația gazdă în acest sezon.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către partida de tenis dintre Facundo Mena și Nicolas Kicker, din cadrul challenger-ului de la Santiago, Chile. Evidențiem faptul că Nicolas s-a impus în 3 din cele 4 confruntări directe. Fără să ne complicăm, mizăm că Facundo Mena va pierde cel puțin un set.

Închidem biletul zilei cu duelul din La Liga dintre Ath. Bilbao și Levante. Echipa gazdă speră la un loc de cupe europene în sezonul viitor, în timp ce adversara sa are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Așadar, ambele grupări au nevoie de puncte și sunt șanse mari să asistăm la un meci cu minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 7 martie

19:10, A. Lustenau – FAC Wien, peste 1.5 goluri, cota 1.24

21:00, (tenis) F. Mena – N. Kicker, N. Kicker minim un set, cota 1.40

22:00, Ath. Bilbao – Levante, peste 1.5 goluri, cota 1.28

Cotă totală: 2.22

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.