Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul şi baschetul ne pot aduce dublarea investiţiei de azi

Un gol ne-a lipsit marți seară pentru a câștiga biletul propus. Partida dintre Nimes și Lorient s-a încheiat însă cu o singură reușită, iar seria excepțională de bilete câștigătoare s-a oprit la cifra șase. Cu alte șase zile rămase din luna martie, țintim înbunătățirea bilanțului, iar totul începe cu această variantă.

25 apr. 2018, 06:16
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul şi baschetul ne pot aduce dublarea investiţiei de azi

Biletul zilei pariuri1x2.ro:

Biletul de miercuri este deschis de pronosticuri identice pentru partidele Levski – CSKA Sofia și Stabaek – Start. În ambele pariem pe cel puțin două reușite. Rivalele din Sofia se întâlnesc în returul semifinalei de Cupei Bulgariei. Sergiu Buș a pus-o pe Levski în avantaj, marcând de două ori în meciul tur. Între timp, cele două s-au întâlnit și în campionat, partida încheindu-se cu patru goluri marcate, 2-2. O nouă confruntare cu goluri ar trebui să vină în această seară.

Partida din Norvegia pune față în față ultimele două clasate din Eliteserien. Meciurile directe Stabaek – Start din ultimul deceniu nu au adus niciodată mai puțin de două reușite. Având în vedere că performanțele defensive ale adversarelor de azi au fost modeste în startul acestui sezon, un meci cu mai puțin de două goluri este extrem de improbabil.

În completarea biletului, avem un pronostic pentru meciul de baschet dintre Real Madrid și Panathinaikos. În sferturile Euroligii, cele două sunt la egalitate, cu câte o victorie din cele trei necesare pentru a avansa în Final Four. Real a reușit să câștige meciul doi în Grecia și poate încheia seria cu partidele din Spania. Terenul propriu este un mare avantaj, Real obținând aici șapte victorii consecutive, la o diferență medie de peste 14 puncte. În întâlnirile directe din capital Spaniei, Real a câștigat 6 din ultimele 7 confruntări. Ne bazăm pe forța spaniolilor, pariind pe victoria acestora, cu prelungiri incluse.  

Biletul zilei pariuri1x2.ro:

Ora 18:30 Levski – CSKA Sofia, Peste 1,5 goluri
Ora 19:30 Stabaek – Start, Peste 1,5 goluri
Ora 19:45 Real Madrid – Panathinaikos, 1 (inclusiv prelungiri)

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România