Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul | Cupa Spaniei & Serie A!

Multe meciuri, ofertă bogată la pariuri, dar vă suntem şi azi ghid în alegerea celor mai profitabile partide de joi.

06 ian. 2022, 09:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul | Cupa Spaniei & Serie A!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pentru joi am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dechidem combo-ul zilei de joi cu duelul dintre Zaragoza și Sevilla din șaisprezecimile de finală ale Cupei Regelui. Evidențiem diferența de valoare dintre cele două formații, prima aflându-se la 6 lungimi distanță de primul loc retrogradabil din La Liga2, iar oaspeții luptând pentru prima poziție din La Liga. Mizăm pe 2 cu HA 0, iar pariul se returnează în cazul unei remize.

AC Milan și AS Roma se întâlnesc în runda a 20-a din Serie A. “Diavolii roșii” au una dintre cele mai puternice ofensive din Italia, cu 41 de goluri marcate în primele 19 runde. De asemenea, echipa lui Mourinho evoluează spectaculos, elevii săi marcând de 31 de ori în sezonul curent din Serie A. Pariem pe cel puțin două schimbări ale tabelei în duelul de pe “San Siro”.

Încheiem biletul zilei de joi cu partida dintre Juventus și Napoli din etapa cu numărul 20 din Serie A. Gazdele sunt neînvinse în precedentele 6 meciuri oficiale, iar jocul “bătrânei doamne” s-a îmbunătățit în ultima perioada. Formația vizitatoare are 9 jucători indisponibili pentru duelul de la Torino, majoritatea numărându-se printre titulari. Mizam pe 1x, selecție câștigătoare în 12 din precedentele 13 partide directe disputate pe stadionul lui Juventus.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 6 ianuarie

19:00 Zaragoza – Sevilla, 2 cu HA 0 – cotă 1.37

19:30 AC Milan – AS Roma, peste 1.5 goluri – cotă 1.21

21:45 Juventus – Napoli, 1x- cotă 1.22

Cotă totală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.