Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul. Liga 1, La Liga și Bundesliga!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția.

21 apr. 2021, 10:34
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul. Liga 1, La Liga și Bundesliga!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Deschidem cota 2 cu disputa din Liga 1 dintre FC Botoșani și Univ. Craiova. Obiective diferite pentru aceste două grupări în play-off. În plus, formația gazdă are ceva probleme de lot și în aceste condiții mizăm pe x2. Evidențiem faptul ca Univ. Craiova este neînvinsă în ultimele 7 confruntări directe, câștigând 5 dintre ele.

Pentru a doua selecție mergem în La Liga, la partida dintre Levante și Sevilla. Diferența de valoare este evidentă, oaspeții având clar prima șansă la victorie. Levante este fără succes în ultimele 6 partide directe, fiind învinsă în 5 dintre ele. Așadar, pariem pe „2 cu handicap 0” și în cazul în care meciul se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre Stuttgart și Wolfsburg. E un meci care promite spectacol și fără să ne complicăm mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost „verde” în 14 din cele 15 partide disputate de Wolfsburg în deplasare în acest sezon.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 21 aprilie

19:00, FC Botoșani – Univ. Craiova, x2, cota 1.3020:00, Levante – Sevilla, 2 cu handicap 0, cota 1.2821:30, Stuttgart – Wolfsburg, peste 1.5 goluri, cota 1.22
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.