Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul | Spania & Franța pentru un nou profit!

Pentru luni am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

10 ian. 2022, 09:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul | Spania & Franța pentru un nou profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. 

Dechidem combo-ul zilei de luni cu duelul dintre Toulouse și Nancy din cadrul etapei cu numărul 20 din Ligue 2. Cu alte cuvinte, cea mai bună ofensivă întâlnește cea mai slabă defensivă. Ba mai mult, echipa gazdă este cea mai spectaculoasă grupare din această divizie având o medie de 3.1 goluri pe meci. Așadar avem toate motivele să mizăm pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că în fiecare din ultimele 3 confruntări directe s-a marcat de cel puțin 4 ori.

Coontinuăm cu disputa dintre Real Oviedo și Eibar din runda cu numărul 23 din La Liga 2. Gazdele au marcat în precedentele 7 dueluri disputate pe teren propriu, iar Eibar se află în topul celor mai puternice 3 ofensive din liga secundă a Spaniei. Mizăm pe cel puțin un gol înscris în repriza a doua, pronostic câștigător în 8 din ultimele 9 partide oficiale disputate de Eibar.

Încheiem biletul zilei de luni cu meciul dintre Espanyol și Elche din etapa a 20-a din La Liga. Formația gazdă a obținut 4 victorii în ultimele 5 dueluri oficiale, perioadă în care a înscris de 9 ori. De altfel, Espanyol a marcat în precedentele 7 întâlniri de pe teren propriu disputate în campionatul intern. Așadar, avem argumente puternice pentru cel puțin o reușită a trupei antrenate de Vicente Moreno, pariu câștigător în toate cele 8 meciuri directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 10 ianuarie

21:45 Toulouse – Nancy, peste 1.5 goluri – cotă 1.30

22:00 Real Oviedo – Eibar, peste 0.5 goluri în repriza secundă – cotă 1.32

22:00 Espanyol – Elche, gazdele marchează- cotă 1.23

Cotă totală: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.