Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul. Vezi cum pariem!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi combo-ul de astăzi!

07 apr. 2021, 10:28
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem cota 2 cu partida dintre Besiktas și Alanyaspor. Cu 10 etape rămase până la finalul sezonului, echipa gazdă este lideră în Turcia și are două lungimi peste Fenerbahce și 3 puncte peste Galatasaray. Ba mai mult, Besiktas are si un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, Alanyaspor se află pe 5 și are o singură victorie în ultimele 11 meciuri disputate în deplasare în competiția internă. În aceste condiții, pariem pe 1x.
Pentru a doua selecție mergem în sferturile de finală ale Cupei Germaniei, la partida dintre Regensburg și Bremen. Echipa oaspete are prima șansă la victorie în fața unei grupări care ocupă locul al 14-lea în liga secundă. Nu ne complicăm și mizăm pe calificarea obținută de Bremen.
Închidem cota 2 cu disputa din manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor dintre Porto și Chelsea. Partida se va disputa pe teren neutru la Sevilla, iar gruparea de pe Stamford Bridge este favorită să se impună. Pariem „safe” pe cel puțin un gol înscris de Chelsea.
Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 7 aprilie

19:00, Besiktas – Alanyaspor, 1x, cota 1.20

19:30, Regensburg – Bremen, oaspeții se califică, cota 1.40

22:00, Porto – Chelsea, oaspeții să înscrie, cota 1.20
COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.