Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul!

Vezi combo-ul propus de redacția pariuri1x2.ro! Pentru început ne îndreptăm atenția către disputa dintre Huddersfield și Bournemouth din cea mai tare ligă secundă a lumii, Championship.

13 apr. 2021, 08:37
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi mizăm împreună pe 3 selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi combo-ul propus de redacția pariuri1x2.ro!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

 

Pentru început ne îndreptăm atenția către disputa dintre Huddersfield și Bournemouth din cea mai tare ligă secundă a lumii, Championship. Obiective diferite pentru aceste două grupări în final de sezon. Echipa gazdă luptă pentru evitarea retrogradării în timp ce adversara sa vrea să își păstreze locul în top 6, clasare care i-ar asigura prezența în playoff-ul de promovare. În aceste condiții pariem pe x2.

Pentru a doua selecție mergem la super meciul dintre PSG și Bayern din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În tur, pe Allianz Arena, campioana Franței s-a impus cu 3-2 și foarte probabil vom asista la o nouă partidă spectaculoasă și pe Parc des Princes. Așadar, pariem pe cel puțin câte o reușită de fiecare parte.

Închidem cota 2 cu cealaltă partidă a zilei din Liga Campionilor, Chelsea – Porto. Confruntarea se va disputa pe teren neutru, la Sevilla, așa cum s-a întâmplat și în tur. Atunci, formația condusă de Tuchel s-a impus cu 2-0. Așadar, Chelsea are clar prima șansă la calificare și la victorie în această partidă. Pariem „acoperit” pe 1x.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 13 aprilie

19:30, Huddersfield – Bournemouth, x2, cota 1.22

22:00, PSG – Bayern Munchen, ambele să înscrie, cota 1.36

22:00, Chelsea – Porto, 1x, cota 1.22
COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.