Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul nordic ne aduce profitul în start de săptămână!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreuna investiția. Vezi cum pariem!

24 mai 2021, 10:03
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul nordic ne aduce profitul în start de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: 

Pentru primul pariu mergem la disputa dintre Brondby și Nordsjaelland din ultima runda a primei ligi daneze. Ultima data campioană în sezonul 2004 -2005, echipa gazdă va câștiga titlul în acest sezon dacă va obține un rezultat la fel de bun ca cel obținut de Midtjylland în partida cu Aarhus. Așadar, Brondby are toate motivele să forțeze victoria și pariem simplu pe 1 solist.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În prima ligă din Norvegia suntem abia în runda a 4-a, iar Brann o întâlnește pe Bodo Glimt. Gruparea oaspete are prima șansă la victorie în fața unei echipe care a suferit 4 înfrângeri în primele 4 etape. De evidențiat este faptul ca Bodo Glimt este neînvinsă după primele 3 etape, iar în cele 30 de meciuri disputate în sezonul trecut a suferit o singură înfrângere. Pariem pe „2 cu handicap 0” și în cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Închidem cota 2 cu o altă dispută din Norvegia, Rosenborg – Molde. Se întâlnesc două formații de calitate din această ligă și sunt șanse mari să asistăm la un meci spectaculos. Pariem simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj și evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în ultimele 7 confruntări directe disputate pe Lerkendal Stadion din Trondheim.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 24 mai

18:00, Brondby – Nordsjaelland, 1 , cota 1.34

19:00, Brann – Bodo Glimt, 2 cu handicap 0, cota 1.28

21:00, Rosenborg – Molde, peste 1.5 goluri, cota 1.22
COTA TOTALĂ: 2.09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.