Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul susţine profitul zilei de marţi. 3 selecţii!

După reușita din prima zi a săptămânii, marți am fost loviți de ghinion. Șansele de câștig ale biletului propus de redacția pariuri1x2.ro, au fost anulate de Alex Zverev, învins absolut surprinzător de italianul Berrettini, în numărul minim de seturi al disputei din cadrul Mastersului de la Roma. Pontul viza minimum obținut de Zverev în acest joc, mai exact cucerirea a cel puțin unui set. 

15 mai 2019, 05:16
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul susţine profitul zilei de marţi. 3 selecţii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cel mai profitabil bilet în cota 2 din România este încă o dată livrat de redacţia site-ului pariuri1x2.ro. Căutăm câştigul în variante de pariere cît mai simple şi logice.

Astăzi avem o selecție alcătuită exclusiv din meciuri de fotbal, Liga 1 dominând varianta de combo. Pentru ultimele dispute dispute ale etapei cu numărul 10 din play-out, Hermannstadt – Dinamo și Voluntari – Concordia, pariurile propuse sunt identice și vizeaza cel puțin o modificare a tabelei, după pauză.
Investim și pe a doua semifinală a play-off-ului din Championhsip. Leeds trebuie să apere, pe teren propriu, succesul cu 1-0 înregistrat la Derby, în manșa tur. Rezultatele excelente obținute de formația lui Bielsa în meciurile jucate în acest sezon pe ”Ellen Road”, sunt argumente pentru un pronostic de tip șansă dublă: 1x. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

LEEDS UNITED – DERBY COUNTY  1X  COTA 1.18

HERMANNSTADT – DINAMO  GOL ÎN REPRIZA A DOUA  COTA 1.33

VOLUNTARI – CHIAJNA  GOL ÎN REPRIZA A DOUA  COTA 1.28
COTĂ TOTALĂ: 2.01

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.