Biletul zilei pariuri1x2.ro: Goluri și o șansă dublă. Vezi varianta!

Doar fotbal pe varianta de bilet în cota 2 de astăzi. Selecțiile vin din campionatele interne, dar și din Liga Campionilor.

02 dec. 2020, 10:53
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Goluri și o șansă dublă. Vezi varianta!

Biletul zilei pariuri1x2.ro.

Biletul zilei. În prima ligă a Norvegiei, deja retrogradata Aalesund , formație cu doar 11 puncte cucerite în 25 de etape (2 victorii, 5 remize), nu mai are motive să forțeze. Nu la fel stau lucrurile în cazul adversarei din runda a 26-a. Sandefjord poate face pasul decisiv către menținerea în Eliteserien, printr-un succes bifat în această deplasare.

Trecem în Championhsip, acolo unde avem confruntarea trupelor cu cele mai bune defensive. Mizăm pe maxim o modificare a scorului în prima repriză a disputei Middlesbrough – Swansea.

Mai spectaculos ar trebui să fie jocul de Liga Campionilor dintre Brugge și Zenit. Niciuna dintre formații nu poate fi mulțumită cu o remiză pe arena ” Jan Breydel ”. Belgienii luptă pentru punctele ce i-ar putea readuce, prin jocul rezultatelor, în lupta pentru locul secund al grupei. De partea cealaltă, gruparea din St.Petersburg speră să prindă, pe ultima sută de metri, o calificare în primăvara Ligii Europa. Pariem simplu, pe un duel cu 2 sau mai multe modificări ale scorului.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 2 decembrie

19:00: (fotbal) Aalesund – Sandefjord, X2  – cota 1.28

21:00: (fotbal) Middlesbrough – Swansea, sub 1.5 goluri în prima repriză  – cota 1.30

22:00: (fotbal) Brugge – Zenit, peste 1.5 goluri – cota 1.22

Cotă finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.