Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile ne pot ajuta să încheiem weekendul cu un profit

Simțim cu adevarat începutul unui nou sezon european odată cu startul stagiunii în Premier League. Duminică pariem pe două partide din prima ligă engleză, dar și pe un meci de peste ocean.

12 aug. 2018, 07:34
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Golurile ne pot ajuta să încheiem weekendul cu un profit

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

În Premier League am avut parte de o primă rundă în care fiecare partidă ne-a adus cel puțin două reușite. Mizăm pe faptul că golurile vor continua să curgă. Principalele două candidate la titlu joacă astăzi. Liverpool întâlnește West Ham, o echipa împotriva căreia a marcat cu ușurință în întâlnirile anterioare. Manchester City debuteaza pe terenul lui Arsenal, într-o confruntare de top a primei ligi engleze. Totuși Pep Gurdiola și-a condus echipa spre victorii concludente în cele trei confruntări directe din sezonul trecut. Așteptăm minim două goluri în meciul de la Liverpool și minim trei în cel de la Londra.

Completăm varianta de azi cu un pronostic din MLS. Toronto speră ca forma recentă să continue și în partida împotriva lui New York City, una dintre pretendentele la primele două poziții ale clasamentului. Echipa canadiană a marcat de cel puțin două ori în fiecare din ultimele sale cinci partide. New York City poate contriubui și ea pentru confirmarea pronosticului nostru, minim două reușite în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:30 Liverpool – West Ham, Peste 1,5 goluri
Ora 18:00 Arsenal – Manchester City, Peste 2,5 goluri
Ora 23:00 Toronto FC – New York City, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.