Biletul zilei pariuri1x2.ro: Handbal & baschet în drumul spre profit!

Astăzi mizăm pe un mix de sporturi, handbal - baschet, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

26 ian. 2022, 09:55
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Handbal & baschet în drumul spre profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. 

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Potaissa Turda și Politehnica Timișoara. Echipa gazdă se află pe locul al 3-lea în prima ligă de handbal masculin, la egalitate cu Dinamo și la o lungime distanță de lidera Dobrogea Sud. Ba mai mult, Potaissa Turda vine după 5 victorii consecutive în Liga Națională și ar trebui să se impună fără mari probleme în fața unei echipe care ocupă poziția a 12-a.

Închidem biletul zilei cu disputa dintre San Antonio Spurs și Memphis Grizzlies. Cu alte cuvinte, se întâlnesc echipele aflate pe locurile 3 și 12 din Conferința de Vest. Nu ne complicăm și mizăm logic pe victoria obținută de Grizzlies. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în ultimele 5 partide directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 26 ianuarie

18:00, (handbal) Potaissa Turda – Politehnica Timișoara, 1, cota 1.22

03:30, (baschet) San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies, 2, cota 1.66

Cotă totală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.