Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, 3 selecții din 3 sporturi diferite!

Pentru a nu da cu piciorul la profitul de ieri, azi punem pariuri "cu mâna", dar ce-i al regelului-fotbal e pus deoparte, ca de obicei.

27 apr. 2022, 08:43
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, 3 selecții din 3 sporturi diferite!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, ne-am dublat investiția cu două selecții din NBA. Am pariat pe victoria gazdelor la minim 3 puncte diferență în Miami Heat – Atlanta Hawks (97-94) și pe succesul obținut de Memphis Grizzlies la cel puțin două puncte în partida cu Minnesota Timberwolves (111-109). Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Alejandro Davidovich Fokina și Bernabe Zapata Miralles din cadrul turneului de tenis masculin de la Estoril. Se joacă pe zgură și evidențiem faptul că Fokina vine după cel mai important rezultat al carierei, finala la Monaco, acolo unde a fost învins de Tsitsipas. Mizăm logic pe victoria obținută de Fokina și evidențiem faptul că Zapata Miralles a fost învins în toate cele 3 confruntări directe.

Liverpool o întâlnește pe Villarreal în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. “Cormoranii” au clar prima șansă la victorie într-o partidă care nu promite spectacol. În aceste condiții, mizăm pe 1x & 0-4 goluri.

Închidem biletul zilei cu disputa din NBA dintre Golden State Warriors și Denver Nuggets. Suntem în optimile de finală ale playoff-ului, iar echipa gazdă conduce seria cu 3-1. Golden State Warriors este formația mai valoroasă și mizăm logic pe succesul obținut de Curry & Co.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Biletuzl zilei miercuri, 27 aprilie

15:00, (tenis) Alejandro Davidovich Fokina – Bernabe Zapata Miralles, 1, cota 1.33

22:00, Liverpool – Villarreal, 1X & sub 4,5 goluri, cota 1.31

05:00, (baschet) Golden State Warriors – Denver Nuggets, victorie Warriors (inclusiv prelungiri), cota 1.22

Cotă totală: 2.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.